Fngstrapporter Februari 2006

2006-02-26 Det fina öringsfisket fortsätter

Var åter ute på sjön igår och fiskade efter havsöring. Dagens kunder var Håkan Blomgren, hans kompis Peter med sonen Kalle. Det blev en rolig dag med trevliga kunder och huggvilliga öringar. 6 stycken fick grabbarna upp, av dom så var 2 godkända, 1.9 och 3 kilo.

2006-02-20 Öringrally

I går var jag ute på lite privatfiske med fiskepolaren Danne Burjesson och hans kompisar Stefan och patrik. Jag fiskade bara på förmiddagen (4 timmar) och det blev ett öringsrace av klass!!

5 Öringar fick vi upp, varav 4 godkända på 2,0-2,4-2,5-2,7 kg. Även en fin gädda på 7,5 kilo fick Danne upp. När jag åkte hem så hade alla utom Stefan fått upp godkänd öring men när grabbarna var klara för dagen så ringer Danne och rapporterar hur det slutade. 4 öringar till varav en godkänd som Stefan fick upp, ett krutpaket på 4,7 kilo !!!! (bild kommer)
2006-02-16 I väntan på våren

Fiskesuget ökar för varje dag som går så vi får hoppas på varmare väder så att våren kommer snart. Men så länge kan jag tipsa om att läsa nya Jaktmarker & Fiskevatten där jag är med i ett Jerkbait reportage. Men den största nyheten hände i slutet av januari, att jag och min sambo Victoria blev stolta tvillingföräldrar till döttrarna Saga och Tilda!! Sist, men inte minst, vill jag önska nya och gamla kunder välkomna på spännande fiskeäventyr i vår...