Fngstrapporter April 2006

2006-04-27 Full fart på fisketurerna

Det är full fart på fisketurerna och när man kommer hem så har man två små döttrar att ta hand om så jag har inte haft tid att uppdatera sidan. Här kommer lite bilder på glada kunder...2006-04-27 Fina öringar

Senaste veckan har det varit full fart på öringsturerna och fina öringar har det kommit upp. Bästa dagen var i går då jag var ute och guidade Janne Färg. Janne gör dagens första kast och 3 vevtag senare biter dagens första öring, en stilig sak på 2,6 kilo !! snacka om en bra start.

Dagen fortsätter med kanon väder och huggvilliga öringar, vi fick upp 6 stycken och missade en del. Av dom vi fick upp var 4 godkända med vikterna 2,0- 2,2- 2,6-2,7 kilo...2006-04-12 Fina fiskar

Jag har guidat Bjärne och Joel ifrån Huddiksvall i tre dagar, första turen var det gädda som var i fokus. Gäddorna var inte inte med i matchen i det 1 gradiga vattnet så det blev en seg dag med endast ett par gäddor som fastnade ordentligt men Bjärne fick dagens största, en fin sak på 8,7 kilo på en mellan Zalt . Dagen efter så var det öringsfiske och det blev en dag som grabbarna inte kommer att glömma i första taget. Vi hadde bra med kontakter och flera stimm ända in till båten och grabbarna fick upp 4 stycken varav tre godkända på 1,8 - 2,0 - 4,1 kilo. Dagens öringskung var utan tvekan Joel. Den tredje dagen blev det också öringsfiske på menyn och nu händer det som inte ska vara möjligt, vi fiskade i samma område med samma väder och vind och det som händer är att Bjärne missar en öring, det är allt. Men öringarna har ju en sjärt och i fiske är allt möjligt... Öringsfiske i ett nötskal... Tack grabbar för tre trevliga dagar och grattis till fina firrar.


2006-04-02 Äntligen kom våren

Så var det äntligen vår och havsöringsturerna är i full gång. Jag har varit ute 6 gånger den senaste tiden och guidat olika kunder. Det har blivit 2-3 öringar per tur förutom en tur då vi gick bom. Det har blivit godkänd öring (över 50 cm) varje tur förutom en gång och bästa turen blev det två godkända öringar i båten. Största öringen som har kommit upp vägde prick 3 kilo.