Fngstrapporter Maj 2006

2006-05-24 Huggvilliga fiskar

Senaste veckans fiske har varit bra, på gäddturerna har vi fått upp 15-34 stycken per tur med gädda över 5 kilo varje tur. Två gösturer har det också blivit med 15 fångade gösar per tur med en 2,4 kilos som störst. Sen har jag också varit ute på vårens sista öringstur, många kontakter och 3 öringar fångade, tyvärr så var dom under måttet. Här kommer lite bilder på nöjda kunder...
2006-05-13 Gädd- och gösfiske

Tre guidningar har det blivit på raken, här följer en kort rapport. Först ut var det Gunnar Pettersson ifrån JM med kunder som gästade båten, 14 gäddor kom det upp under dagen med en topp på 5 kilo. Dagen efter så var det Rickard Rogeholt och kompisen Jonas som var med ombord. I dag kom det upp 11 stycken med en topp på 7,7 kilo. Sist ut var det Johannes Westerman med kompisarna Niklas och Krille , men nu var siktet inställt på gös. Det blev en blåsig dag med kullingvindar så det blev svårfiskat men gösarna var på plats. 18 gösar, 6 gäddor och 5 abborrar blev fångsten denna dag, inga monster fiskar men det var nära, ricktigt nära.. Niklas tappar en 12+ gädda 5 meter ifrån båten....


2006-05-08 Vårens sista öringtur?

Härom dagen så var jag åter ute i skärgården med kunder, troligtvis på vårens sista havsöringstur. Det var glade grabbar ifrån Portal som gästade båten och det blev en kanondag med strålande sol med bleke. Men öringarna var på rätt humör och när dagen var slut hade grabbarna fått upp 4 öringar varav två fina på 2,4 och 2,8 kilo. Dagen efter så guidade jag tre grabbar ifrån SEB men då var siktet inställt på gädda. Kunderna kämpade på och när turen var över så hade dom fått upp 16 stycken med en topp strax under 4 kilo.