Fångstrapporter Juni 2006

2006-06-23 Trevlig midsommar på er

Det har blivit några turer senaste veckan, på gösturerna har det blivit 15-32 gösar per dag och på gäddturerna har det blivit 15-22 gäddor per dag med fina gäddor upp till 6 kilo. Bästa betet har varit Zam i kod 49. Även en laxtur har det blivit utanför Nynäshamn och den resulterade i en fin lax på 4,5 kilo.

2006-06-09 Fina fiskar, 8 kilos gädda och 11 kilos lax...

Tre guidningar har det blivit på raken här kommer en rapport. Först ut var det Kennet, Lasse och Stefan som var gästerna ombord och det var gäddfiske som stod på programmet. 19 gäddor och 1 gös blev dagens resultat. Två fina gäddor på 6,9 och 8,1 kilo blev dagens toppar.

Sen var det laxtrolling med stammisen Tommy Kjelström. Efter några resultatlösa timmar på havet så kom äntligen hugget som gav Tommy laxfrossa av högsta graden och efter en härlig faight med både långa rusningar och fina hopp kan jag håva en fin lax på 11,8 kilo till en skakande tommy.

Sist ut var det Gunnar Pettersson ifrån JM som hade med sig 3 kunder och idag så var det gösfiske som stod på programmet ifrån två båtar. I min båt komm det upp 21 gösar och 8 gäddor och i Robban Ande´ns båt några färre. Inga tungviktare denna dag men fina matfiskar upp till 2 kilo. Ett par matfiskar fick följa med hem rseten fick simma hem igen..

2006-06-04 Laxfiske...

Det är full rulle på gäddturerna, men fisket har varit segt senaste veckan. Det har blivit 8-18 gäddor per tur men en topp på 8 kilo. Sen har jag också varit ute på laxfiske utanför Nynäshamn. I Torsdags när jag guidade Ronny Aronsson missade vi en fin lax som var på i 40 minuter. SURT! Men idag så gick det bättre när jag hjälpte Robban Andén med en laxtur, en lax kom det upp i min båt som vägde 9,4 kilo...