Fngstrapporter Mars 2007

2007-03-31 Gäddfiske

Det är full fart på fisketurerna, här kommer en rapport ifrån de tre sista guidningarna. Först var jag ute och Guidade Nicklas Alm efter gädda. Vi fiskade i 4 timmar och fick upp 16 stycken med en topp på 5 kilo. Sen var jag ute med Christoffer kärrström ifrån Ahlsell, med sig hade han kunden Erik. Nu var det öring för hela slanten Flera missade men två upp varav en fin på 2,3 kilo. Sen var det åter gäddfiske och nu var det Robert Karlsson med sonen Jesper som var dagens kunder. 14 gäddor fångadse med två fina på 7,0 och 8,1 kilo. Dagens fiskare blev Jesper 12 år som fångade den största.
2007-03-22 Blåsigt öringsfiske

Tre öringsturer på raken har det blivit och det har varit 3 blåsiga dagar med kall nordlig vind. Vi har fångat 2-3 öringar per dag. Bilden är Rickard ifrån dagens tur med en fin blanking på 2,5 kilo.

2007-03-11 Nu är det vår

Nu är premiärturen i skärgården avklarad, det var Sanna, James och Jimmy som var dagens kunder. 3 havsöringar kom det upp varav en godkänd på 2 kilo. Vi hade otur med en 3-kilos öring som bände sig loss i ett hopp. Nu är det vår... nu kör vi!!

2007-03-04 Huggsexa på Vänern

I helgen var jag åter nere vid Vänern och guidade, det var Niklas och Fredrik Alm som var med ombord. Det blev två hektiska dagar på sjön med laxar som var på hugget. Första dagen fick vi upp 23 stycken (nytt båtrekord i antal), varav 11 var godkända med en topp på 5,5 kilo. Andra dagen kom det upp 20 stycken varav 10 var godkända och då bröt vi för hemfärd två timmar tidigare, snacka om fantastiskt fiske!! Största laxen den dagen vägde strax under 7 kilo.