Fngstrapporter Juni 2007

2007-06-23 Gädd- och gösfiske

Det har varit full fart på gädd- och gösturerna. Vissa dagar har fisket varit segt men vissa dagar har också fisket varit riktigt bra. Flera fina gösar upp till 4,1 kilo har kommit upp och största gäddan som har fångats senaste veckan vägde 9,4 kilo...


2007-06-14 Fina gösar

Det är full rulle på gösturerna nu, det har blivit 8-21 gösar per tur förutom en tur då det bara blev 3 stycken. Vi har fiskat efter gösen med hjälp av strömmingsmete och det har blivit några skapliga gösar, 6 stycken mellan 3,5-4,8 kilo. Nedan är det några nöjda kunder...
2007-06-04 Flytet fortsätter i laxfisket

Härom dagen så var jag åter ute och guidade efter vandringslax, årets tredje tur. Det var Johan Calsson ifrån Linköping med sina arbetskamrater Anders och Krister som var dagens gäster. Flytet fortsätter när det gäller lax... två fina kom det upp under turen på 8,9 och 11,2 kilo!!! På gäddturerna har det kommit upp runt 20 stycken per tur i båten med en topp på 7 kilo. Sen har även gösturerna startat, första turen bjöd på 10 gösar i båten med en topp på 2,5 kilo och en gädda på 7,2 kilo. Men igår så kom högtrycket och gösarna vaknade till liv, gårdagens körning med stammisarna Bill och Bull med kompisen Dejan bjöd på grymnt gösfiske... 43 gösar upp och många missade, gösarna var som galna i strömmingarna men även giggfiske fungerade bra. Största gösen fångade Bill, en stilig sak på 4,5 kilo. Ett par gösar fick hamna på midagsbordet resten fick simma hem igen...