Fngstrapporter Augusti 2007

2007-08-13 Söröya 2007

Så har man äntligen varit iväg på lite privatfiske. Turen gick till nord Norge närmare bestämt Söröya. Vi hade världens tur med vädret. 5 dagar med knappt någon vind, helt fantastiskt... Om man sammanfattar dom 3 första dagarna så var fisket segt, det kom upp fina fiskar men inga mängder. Jag fick ett nytt pb på Torsk på 19,5 kilo. Anders i gruppen var värst med att dra upp en hälleflundra första dagen på 49 kilo!

Dom två sista dagarna var fisket i värlsklass, torskarna var som galna och vi fångade ett gäng över 15 kilo i den båten jag fiskade i. Sen hade vi grymt fiske efter sej med många många över 10 kilo. Jag tog nytt camprekord med en sej på 16 kilo. I den båten jag fiskade ifrån så fångade vi 8 stycken hälleflundror, jag fick upp 4 av dom men inga tungviktare. Sista passet så fiskade Anders (han som drog upp den på 49 kilo) i våran båt och gör det igen.... Han får upp resans tyngsta fisk!! En flundra på 55 kilo.. Grattis Anders du är flundra kung!! Olle som fiska i båten brevid drar upp en stilig flundra dubblé på 23 och 35 kilo! Björn Olofsson sätter punkt för resan med att dra upp en Uer på 8,8 kilo, nytt Europarekord! Stort grattis!