Fngstrapporter November 2007

2007-11-21 Full fart på öringturerna

Nu är det öringfiske som är i fokus och öringfisket är stabilt. 1-3 öringar per tur har det blivit förutom en tur då vi blev utan. Inga jätteöringar men flera fina runt 2 kilo styck har det blivit. Nedan är det några nöjda kunder.

2007-11-11 Öringfiske

Veckorna går fort, det har varit mycket gäddfiske senaste tiden. På gäddturerna har det kommit upp 13-23 gäddor per tur med en topp på 9,1 kilo. Den största fångades på en papegoj Zalt. Men en öringsguidning har det också blivt, två godkända öringar blev det, 2,0 och 2,2 kilo. Nedan är det nöjda kunder ifrån senaste tidens fiske.

2007-11-01 Knepigt fiske men fina gäddor

Gäddorna är fortfarande knepiga, vissa dagar hugger dom bra men andra dagar vill dom bara inte vara med i matchen. Det har kommit upp 5-21 gäddor per tur i båten, dom två största som har kommit upp vägde 8,6 och 9,4 kg. 9,4 kilosen fångades på en Zam 'furusunda´n'. Nedan är det några nöjda kunder med nya personbästa....