Fångstrapporter Oktober 2008

2008-10-26 Fint gösfiske senaste tiden...

Jag har kört en hel del gösguidningar senaste tiden och fisket har varit fantastiskt. På bästa turen fick vi upp 22 gösar men under dom här veckorna har det kommit upp 21 gösar över 3 kilo, varav 7 över 5 kilo!!! med en topp på 5,74 kilo... Här är några bilder på glada kunder med fina gösar. Jag har några lediga dagar kvar under Nov-Dec, så är ni sugna på gösfiske är det bara höra av sig.

2008-10-19 Dagarna rullar på...

Dagarna rullar på ute på sjön och det har varit full fart på gäddkörningarna. Det har kommit upp 9-28 gäddor per tur i båten med en topp på 6,6 kilo. Här är några bilder på glada kunder.

2008-10-06 Gäddfiske...

Fisket förra veckan var som börsen, upp och ner. När det var svaga vindar och sol så var fisket riktigt knepigt, men när vi hade vind så var gäddorna i stöten. Under bästa turen fick vi upp 35 gäddor och största gäddan som fångades under veckan vägde 6,9 kilo och bet på en papegoj zam.