Fngstrapporter April 2009

2009-04-22 Fint öringfiske...

Har varit ute och guidat olika kunder efter havsöring, fem turer har det blivit sen senaste rapporten. 1-2 godkända öringar per tur och öring över 3 kilo varje tur.. Vi har fått några små också. Största öringen vägde 3,75 kilo. När det gäller gäddfisket så har vi fått 6-19 gäddor per tur med en topp på 8,2 kilo. Här är några storfiskare från senaste turerna...

2009-04-11 Gäddfiske...

Dom senaste dagarna så har jag varit ute och guidat efter gädda. Vi har fått upp till 12 gäddor per tur med en topp på 8,48 kilo. På bilderna i den här rapporten så är det tre bröder (Patrik, Tomas och Micke) ifrån Torsdagens tur. Dom fick upp 11 gäddor med fin medelvikt, 5 stycken över 5 med 8 kilosen i topp.

2009-04-04 Skärgårdsfiske...

Det är full fart på fisketurerna i skärgården nu. Det har kommit upp till 11 gäddor per tur med en topp på 9 kilo. När det gäller havsöringsfisket har det mest handlat om öringar under måttet men på dagens tur så fångade stammisen Erik Näslund en grymt fet öring på 4,6 kilo...Det har också kommit upp några fina bonus gösar under turerna med en topp på 3,6 kilo. Här är några nöjda kunder med fina fiskar.