Fngstrapporter November 2009

2009-11-27 Fin gädda på 9.64 kilo...

Dom flesta turerna så har vi fått mellan 10-19 gäddor per dag, men vissa dagar har det varit grinigt och vi har inte kommit över tio strecket. Största gäddan blev en fin sak på 9,64 kilo. En öringskörning har det också blivit och då blev det 2 stycken, tyvärr båda var för små...

Nu lackar det mot jul och det är dags att köpa julklappar. Vad kan då vara bättre än en professionell fiskeguidning i presentkort? Köp en guidad fisketur som ger en naturupplevelse och chans till storfisk, vare sig det gäller gädda, gös, abborre eller kanske lax.

2009-11-12 Kalasfiske idag, 45 gäddor upp på dagens tur

Det har varit mycket fiske efter gädda senaste tiden och vi har fått upp mellan 7 - 45 gäddor per dag. Två fina på 8,92 och 9,86 kilo är dom största som kommit upp. Det kom upp en fin abborre på 1460 gram som bet på en Bomber jerk. Har varit ute och kört efter öring två turer, en hel del kontakter och vi har fått upp öring båda turerna med en topp på 2,3 kilo...